Drar till skogs

Imorgon så drar jag till skogs för att tvinga mig att skapa en uppsats; uppgifter, manus och romaner. Tre dar utan internet och endast kor som grannar, får väl ringa en kompis och erbjuda dem att komma ut och hålla mig sällskap (och hjälpa mig att skrapa dörren jag ska skrapa som hyra). Har även insett att mer än tre dygn under samma tak som min familj går inte. Det är bara hopplöst.

Lyckades få in en artikel i Corren också, en recension jag sålde in på spek. Hade pratat med redaktören där om att återkomma när jag hade idéer, nu så upptäkte jag något som kunde funka och körde på det, skrev och chansade. Som tur är så ville de hade den, men även en bild så jag fick ringa min kompis och åka och hämta en kamera och sen åka till utställningen igen och fota, hem och föra in bilderna i kameran och skicka in dem till tidningen tillsammans med fakturan, blev en pärs men det är klart och väldigt skönt att det är över må jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.