Tillbaka

Efter att ha halvt stressat ihjäl mig förra veckan är jag nu äntligen tillbaka. Det blev 12-timmars dagar flera dar i rad, var är det då jag gjort? Jo, främst har jag genomfört Kärleksparaden, något som jag hållit på och förberett sen i April. Det har varit en enorm grej, i år med orkester och dansare och med en massa folk som gick som jag var tvungen att styra runt. Det har inte vart jag ensam, men jag har dragit en stor del av lasset, och fixat med artister, se till att folk är på rätt ställe, låna ljudutrustning osv.

Men nu är det en vecka sen. Sitter hemma i min pyjamas och jobbar undan saker som fått ligga, uppsatser, texter och liknande. Har produktiva veckor framför mig, en hel del jobb som ligger och väntar. Spännande och utvecklande men ganska utrödande. På måndag så börjar jag och Malin repa Kärlek & Vansinne igen, vi har föreställning i oktober och måste fräscha upp det lite, plus att vi ska ha möte om filmfestivalen vi ska ha i November. På tisdag är det två deadlines, helst vill jag hinna med att skicka in dem snabbare. På torsdag så är det nervöst, då ska jag jobba i Mjölby och deras studiedag för personalen. Och så här rullar det på, jobb och studier om vart annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.