Leken i kärleken

I tisdags så hade jag och Malin Moln möte om vår nya föreställning till Norrköping Pride, Leken i kärleken. Föreställningen kommer att handla om det spel som försekommer i inledandet av en relation. Exempel kan vara att spela svårfångad eller försöka framstå på olika sätt för sin potentiella partner. Texten kommer att utgå från våra egna erfarenheter men vi ser gärna att folk som har minnen eller anekdoter att komma med mailar dem till oss så att vi kan utgå från dem. emil.akero@kuppproduktion.se är adressen.

Föreställningen kommer vi göra i den anda vi jobbar med, ingen fjärde vägg men verfremdung. Vi vill bryta illusionen till publiken och göra publiken till en del av föreställningen, men även bryta illusionen för vad som är kön, identitet och individ. Genom att jobba med spegling och brytning så vill vi uppnå en nivå av teater där publikens intryck är delat och osäkert. Det kommer verkligen bli jättekul och vi kommer att spela på andra ställen också förhoppningsvis, vi är bokningsbara så var inte rädd för att maila oss.

Förövrigt så har hemsidans besöksstatistik ökar succesivt månad för månad, det är ju alltid kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.