fbpx

En inte så oproduktiv söndag

Dagen har mest tillbringats med att ta det lungt, skrivit jobbmail och såna saker. Slog sönder en glasruta i lördags så jag har inte velat gå hemifrån förens värden kommer på måndag och lagar den. Annars så har jag funderar mycket på socialamedier. Jag tror socialamedier kommer bli den stora grejen i valet i år. För att nå första gångsväljarna men även de som är en del av IT-samhället så är det nog den vägen vi måste vandra. Dagens ungdom får in sin nyhetskunskap via internet och det är där vi måste nå dem. Politiker behöver komminucera via socialamedier på ett starkare sätt, framförallt kommunicera inte basunera. Genom att blogga om aktuella ämnen (som rör målgruppen), twittra om nyheter, skriva debattinlägg på Newsmill, göra youtubeklipp av sina aktioner, ha aktiva facebookgrupper så når man en större effekt än genom hushållsutskick och annonser. Jag jobbar med så kallad gammelmedia, men jag tror ändå att framtiden ligger i användandet av internet. Valet 2010 kommer bli en rysare, framförallt när det kommer till frågan om internet. Vi får hoppas att politiker inte underskattar den nya plattformen, för då blir det nog pannkaka av allt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen