fbpx

Moderator till Almedalen – Boka mig

I år ska jag och några kollegor åka till Almedalen och då kan ni boka mig som moderator.  Jag jobbar med ett personligt och nyfiket tilltal där fokus ligger på att bringa klarhet. Som moderator har jag både lett utfrågningar, författarsamtal och presenterat olika programpunkter, mina främsta områden är Mänskliga rättigheter, kultur och organisering inom ideell sektor. Min bakgrund är som föreläsare inom inkludering, HBTQ-kultur och normmedvetenhet samt som  skribent, till exempel som kulturredaktör för Allt om Diabetes. Jag är även intressant att ha med i paneler kring mina specialområden kring kultur, representation och HBTQ.

Som moderator tar jag 5000:- ex moms. Hör av dig till mig på emil.akero@kuppproduktion.se så diskuterar vi vidare.

Tidigare uppdrag:

Presentatör, Linköpings Regnbågsveckas parad, 2012-

Panelsamtal med Julia Skott, Stockholm Pride 2015

Utfrågning av Åsa Romson och Mikaela Waltersson inför Miljöpartiets val av språkrör. MP Linköping, våren 2014.

Författarsamtal med Johan Hilton, Malinda Flodman och Hans Olsson. Linköpings Regnbågsvecka 2014

Författarsamtal med Niklas Eriksson och Mats Strandberg, RFSL Linköping 2012.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen