Gör just nu

Aktuellt just nu: Jag är projektledare på Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH, på 60% fram tills årsskiftet. Mitt uppdrag har varit att genomföra en kartläggning om perspektiv på anhörigskapet inom en brukarorganisation samt ta fram ett underlag för framtida arbete utifrån detta. Rapporten och bilagorna finns här, Perspektiv på Anhörigskap. Nu kommer jag göra en utbildning för anhörigkonsulenter och socialtjänst samt ett diskussionsunderlag för RSMH:s föreningar. Jag har även utvecklat en Studiehandledning som heter Stöd för anhöriga

Jag och psykologen Lina Bodestad utvecklar ett koncept som vi kallar för Kompetensklossar

För närvarande skriver jag på en essäsamling som heter Att bygga en bög – 10 narrativ om samkönat begär. Du kan stötta mig på Patreon.

Min senaste artikel: är för Ottar, Vald familj vann unik begravningstvist

Datum 2022:

19/10 19.00 Illustrerade utanförskap och kodade meddelanden – Samkönat begär i konsten, Haninge Konsthall

25/11 13.00, Föreläsning om Till dig som ser på, Sollefteå Bibliotek.

Även i år fortsätter mitt samarbete med Thielska Galleriet, under varumärket Art Tours Sthlm gör jag vandringar kring Blockhusudden och på Södermalm, läs mer här.

14/9 18.30, Illustrerade utanförskap och kodade meddelanden – Samkönat begär i konsten. Nässjö Konsthall.

27/6 Föreläser om Kvinnan som Konstnärinna på öppningen av Lena A Linderholms utställning på Bergööska huset. Mer info kommer

2/8 och 3/8 DOLT BEGÄR: BERÄTTELSEN OM ROLF OCH JEAN, visning på Dansmuseet, 13.00. Mer info finns här.

4/8 Hetero i konsten. Queerspaning på Thielska Galleriet. 14.00 Info här.

4/8 Gömda och glömda – koder för samkönat begär tidigt 1900-tal. Samtal tillsammans med Gabrielle de Bourg, Sven-Harrys Konstmuseum, 18.00. Mer info här.