fbpx

Leder

Processer

”Vi gör en massa saker men når inte tillräckligt bra resultat.” Känner du igen dig? Genom övningar och workshops vänder jag upp-och-ner på problematiken och hjälper dig att hitta nya infallsvinklar. Jag är din idéspruta och vitamininjektion för att komma loss när du har kört fast, komma framåt och nå dina mål.

Jag jobbar med mål- och resultatinriktade processledningar där förändring är det centrala. Även om arbetet är processivt är det alltid inriktat på att ge konkreta resultat. Mål ska vara mätbara och kunna ge resultat på flera nivåer, detta är också något jag kan hjälpa er med att skapa. Jag kallar det jag gör för att vara förändringsguide, jag guidar er till den förändring ni behöver.

Projekt

Jag är en van projektledare som har arbetat med både långa och korta projekt och med både event, samordning och produktion av metodmaterial. En del projekt har jag skapat från grunden och en del projekt har jag kommit in i senare. I bagaget har jag ett antal projektansökningar och jag har är utbildad i Logical Framework Approach vilket är en metod för ansökan och redovisning som används av bland annat SIDA och folkhälsomyndigheten. Jag kan hjälpa er starta ert projekt genom en workshop, hjälpa er skriva en ansökan, leda ert projekt eller vara bollplank till er.

Samtal

Med ett personligt och avslappnat tilltal så leder jag samtal eller gör intervjuer, jag har erfarenhet av att prata om skilda ämnen inför både liten och stor publik.

Rulla till toppen