fbpx

Utvecklar

Har du en idé du inte vet hur du ska förverkliga?

Jag arbetar med metod- och konceptutveckling och kan hjälpa dig.

 Från din idé till praktisk verklighet
Behöver du och din organisation ta en idé vidare så att den faktiskt också blir av? Vet ni inte hur ni ska göra eller var ni ska börja? Jag har flera års erfarenhet av att utveckla koncept. I arbetet utgår jag från din idé och skapar verklighet utifrån den som når dina mål och förväntningar.

Hur gör vi det vi vill göra?

Jag skapar metoder för er att använda i er verksamhet och för att nå de resultat ni är ute efter. En metod fungerar sällan ensam därför bistår jag även med strategiskt arbete för implementeringen. Jag arbetar utifrån klassisk metodutveckling där vi först analyserar situationen, sedan testar och skapar en metod för att lösa den och slutligen levererar en lösning.

Koncept och Metoder jag har tagit fram

TEMAVISNING: Nan Goldins ”’The Ballad of Sexual Dependency”, Moderna museet 2022-2023
En temavisning av utställningen ”Nan Goldin – This Will Not End Well” där vi fokuserar på verket ”The Ballad of Sexual Dependency” – om sex, frigörelse och omsorg.
The Ballad är ett verk som börjar i 1970-talets New York och tar med oss på en resa till idag. En berättelse om aids, psykisk ohälsa och utsatthet men även om frigörelse, sexualitet och omsorg. Visningen började med en introduktion och avslutades med en gemensam diskussion utifrån verket.

Stöd för anhöriga – RSMH. 2020-2021

Detta är ett studiematerial för dig som är anhörig till en person med psykisk ohälsa. Materialet är uppbyggt för att läsas enskilt och även ligga till grund för diskussion i grupp där deltagarna kan utbyta erfarenheter. Hur ni lägger upp er studiecirkel och era diskussioner är helt upp till gruppen, men materialet är indelat i fem delar som blandar text, filmer, metoder och diskussioner.

Rulla till toppen