fbpx

Utbildningar och föreläsningar om organisering

Till dig som ser på – Stöd för anhöriga till HBTQ-personer


Utifrån min bok Till dig som ser på pratar jag om situationen för den är anhörig eller står nära en (ung) HBTQ-person. Det blir både fakta och forskning blandat med de intervjuer jag har gjort i boken och så visar jag de metoder och övningar som jag har tagit fram och hur du kan använda dem för att hantera oro, skapa ett öppet klimat och fokuserar på det du gör bra

Att möta anhöriga till HBTQ-personer

Utifrån boken Till dig som ser på så pratar jag om kunskap och verktyg för de som i sin yrkesroll möter anhöriga och de som står nära en HBTQ-person. Hur hanterar vi oron? Vad säger forskningen? Hur ser ohälsan ut hos unga HBTQ-personer? Det är ämnen jag går igenom och visar på de modeller och övningar jag har skapat i boken och hur du som yrkesverksam kan använda dem. Hör av dig via formuläret nedan med din förfråga

Anhörigskap

Relationer är något vi befinner oss i och är komplexa skeenden, ett anhörigskap är ett exempel på ett sådant skeende men också något som fylls med mycket förväntningar och föreställningar. Utifrån de material jag har tagit fram om anhörigrollen pratar jag om anhörigskap och begrepp som hör samman med det. Jag går även igenom övningar och metoder man kan använda för att prata om olika delar av ett anhörigskap.

Lilla och stora föreningsformaliaskolan

Föreningar är en intressant form av mötesplats och mötesformalian kan vara svår att hänga med. Därför erbjuder jag de två utbildningarna Lilla och Stora föreningsformaliaskolan där jag förklarar och berättar om föreningsformalia, begrepp och mötestekniker. Utbildningen anpassas efter era behov, hör av dig med din förfrågan för att få en offert.

Makt inom grupper

En grupp eller en rörelse är ofta ett spektrum där det ryms flera olika sorters grupper, mål- och intressekonflikter. Genom att prata om detta och jobba med gruppens olika delar och hur makt fördelar sig inom gruppen får vi syn på de strukturer som finns och hur vi kan arbeta med det. Jag både föreläser, utbildar och processleder inom detta och hjälper er gärna.

Rulla till toppen