Böcker & dramatik

Under våren 2018 släpptes min roman Veckopojkvännen på Tallbergs Förlag.

Den beskrivs så här av förlaget:

Caspar och David träffas på Linköpings resecentrum till och ifrån olika ställen. Utan att förstå hur eller varför så  dras de till varandra och inleder en relation som får dem att pröva och ifrågasätta sina ideal och bakgrunder.

De kommer överens att pröva att bli pojkvänner för en hel vecka, de flyttar ihop och måste lära känna varandra snabbt. Hur ska deras förhållande forma sig? Vilka konflikter uppstår? Den stora konflikten mellan dem blir snarare hur de ska förhålla sig till omgivningen än till sig själva.

Du kan beställa ett exemplar här.

Jag deltog 2010-2011 i projektet Ung scen/lab på Ung scen/öst där jag skrev texten "Vi borde prata kanske". Den framfördes av Ung scen/östs ensemble juni 2011 i en repeterad reading. Ett utdrag finns att läsa här:Vi borde prata kanske
Jag är även verksam i scenkonstkollektivet Kill Your Darlings och har för dem skrivit trilogin "Allt du behöver veta om kärlek". Den består av delarna "Leken i Kärleken". "Kärlek rätt & schlätt" (Tillsammans med Anna Nygren), och "Kärlek & Vansinne". Tillsammans med Anna Nygren och Elmer Molin Falkhede har jag även skrivit "Homopojken, Ärkeflatan och Bifiguren". Under vårt samarbete med Ung scen/öst skapade jag 2014 monologen ”Pojken och Kjolen” som utforskar tonåringars förhållande till kläder och genus.

Tidigare har  jag skrivit det historiska spelet "Västerviks Rådhus" För Teaterskeppet. Det kan man läsa i sin helhet  här: Rådhuset

Mina böcker