fbpx

Utbildar

Jag gör det komplexa begripligt

Det som intresserar mig är ämnen som är stora och komplexa och hänger ihop på olika sätt. En föreläsning med mig är underhållande och givande, men ger inga enkla svar på svåra frågor. Det komplexa är svårt att greppa men det är också det som gör det intressant. Jag nördar inte ner mig i detaljer, även om jag har sakkunskaper, utan fokuserar mig på de stora sammanhangen och använder kultur och roliga exempel för att förklara.

Utifrån mina tre utgivna böcker pratar jag om ämnen de berör, men jag pratar gärna också om hur olika konstnärer har gestaltat samkönat begär eller hur internet har påverkat kulturproduktionen till exempel. Min kompetens är bred men specifik på samma gång som du märker, vilket också är komplext och något jag gärna förklarar mer om.

Jag har föreläst professionellt sedan 2008 och har över 100 timmar i ryggen. Som föreläsare har jag föreläst på universitet, för yrkesverksamma inom olika discipliner och för ungdomar. Mina föreläsningar handlar främst om skärningspunkten mellan organisering, digitalisering och kulturarv, men mitt specialområde är hur HBTQ-spektrumet gestaltas inom kulturen och om makt inom grupper. Klicka dig vidare genom rullisterna nedan, inom varje rubrik kan jag skräddarsy föreläsningar och utbildningar efter era önskemål.

Jag samarbetar med Författarcentrum Öst och du kan boka mig även via dem. En föreläsning kan göras både fysiskt över hela landet eller digitalt om det funkar bättre för er.

Rulla till toppen