Leder

Samtal

Med ett personligt och avslappnat tilltal så leder jag samtal eller gör intervjuer, jag har erfarenhet av att prata om skilda ämnen inför både liten och stor publik.

Tidigare uppdrag:

Panelsamtal "Det manliga egot på internet" i samband med Sveroks och Studiefrämjandets uppmärksammande av Internationella mansdagen, 2018.

Författarsamtal med Marcus Tallberg och Elin Frykholm om deras bok Kraften, 2018.

Panelsamtal med Julia Skott, Stockholm Pride 2015-2018

Presentatör, Linköpings Regnbågsveckas parad, 2012-20015

Utfrågning av Åsa Romson och Mikaela Waltersson inför Miljöpartiets val av språkrör. MP Linköping, våren 2014.

Författarsamtal med Johan Hilton, Malinda Flodman och Hans Olsson. Linköpings Regnbågsvecka 2014

Författarsamtal med Niklas Eriksson och Mats Strandberg, RFSL Linköping 2012.

MC (master of ceremony), Poetryslam SM (olika deltävlingar samt finalen i Teampiece), Norrköping 2009.

OM:

Ett koncept tillsammans med konstvetaren och galleristen Karolina Nilsson från På kanten, vi pratar om kultur ur olika perspektiv. Du bestämmer ämnet – vi pratar om det.

Tidigare har vi pratat på Konstforum i Norrköping om provocerande konst och genuskonstruktioner i Fröken Julie, medverkat på en arbetsmarknadsdag för Programmet för kulturvetenskap vid Linköpings universitet och producerat utställningen Men hur ser du ut egentligen!?.

Processer

”Vi gör en massa saker men når inte tillräckligt bra resultat.” Känner du igen dig? Genom övningar och workshops vänder jag upp-och-ner på problematiken och hjälper dig att hitta nya infallsvinklar. Jag är din idéspruta och vitamininjektion för att komma loss när du har kört fast, komma framåt och nå dina mål.

Jag jobbar med mål- och resultatinriktade processledningar där förändring är det centrala. Även om arbetet är processivt är det alltid inriktat på att ge konkreta resultat. Mål ska vara mätbara och kunna ge resultat på flera nivåer, detta är också något jag kan hjälpa er med att skapa. Jag kallar det jag gör för att vara förändringsguide, jag guidar er till den förändring ni behöver.

Processer jag har lett

Projekt

Jag är en van projektledare som har arbetat med både långa och korta projekt och med både event, samordning och produktion av metodmaterial. En del projekt har jag skapat från grunden och en del projekt har jag kommit in i senare. I bagaget har jag ett antal projektansökningar och jag har är utbildad i Logical Framework Approach vilket är en metod för ansökan och redovisning som används av bland annat SIDA och folkhälsomyndigheten. Jag kan hjälpa er starta ert projekt genom en workshop, hjälpa er skriva en ansökan, leda ert projekt eller vara bollplank till er.

Projekt jag har lett