fbpx

G16

Det är högsäsong, jag håller på att flytta och min resedator börjar krångla med mig. Inte det allra bästa läget med andra ord. Men den här veckan ska jag göra något roligt, jag ska vara med på G16 . 

Jag ska prata om mitt arbete, hur vi präglas av normer när vi betraktar konst och hur det påverkar hur vi pratar om konsten när vi är på ett museum. Jag ska dels föreläsa och dels ha en visning. Det kommer bli väldigt roligt och utmanade tycker jag, framförallt eftersom jag inte föreläst för rena akademiker på det här sättet förut. Men utmaningar är det som gör livet intressant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen