fbpx

Monkey say’s, monkey do.

Mycket att göra, som vanligt, och det börjar kännas som att det fortsätta tills februari. Har helt plötsligt tackat ja till mer jobb, blir en föreläsning den 12:e och två visningar. Jag som skulle ta det lungt, men det är kul. Mindre kul är det att skriva uppsats, en massa krågel och frustration, men det ska väl gå bra det också antar. Det är väl bara att bita ihop, det brukar på något konstigt sätt (ingen sömn) lösa sig i alla fall.

Det roligaste är att jag nått årets budgetmål, hittils  i år har jag gjort en vinst på 11 000. Mitt konkreta budgetmål var dock att köpa en dator, och efter ett möte med min datorkonsult igår så har jag nu beställt en dator. Det blir en liten en, som går att ha med på resor och på ute på föreläsningar, den dator jag har nu är inte riktigt bärbar utan mer släppbar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen