fbpx

Veckans Kulturrapport – Vecka 39 – Colliver

How to get away whit murder har börjat igen! Jag fullständigt älskar den serien, framför allt relationen mellan Connor och Oliver. I säsongsfinalen så kom det fram att Oliver hade hiv (medan Connor var den med bredast sexuell repertoar av dem). I säsongstarten utspelar sig scenen nedan, där de tex normaliserar bruket av  PrEP (Pre-expositionsprofylax) en behandling som minimerar risken för att få hiv överfört om man har sexuella relationer med bärare av hiv. Nya avsnitt kommer varje torsdag, så vi får hoppas på att de utvecklar den här tråden ännu mer.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen