fbpx

Veckopojkvännen

Det har varit en konstig inledning på sommaren i år. Ungefär allt jag har producerat nu under våren har släppts under juni/juli, jag har möten inbokat in i mitten av juli och dessutom har jag en lista med museer att avverka eftersom jag i höst ska utbilda mig till Stockholmsguide.

En rätt stor nyhet är att vid våren 2018 släpps Veckopojkvännen på Tallbergsförlag. Veckopojkvännen är ett manus jag har arbetat på ett tag, baserat på ett manus jag producerat i samband med projektet Ung scen/lab vid Ung scen öst 2010. Caspar och David, som boken handlar om har följt med mig sedan dess och det har varit en strävsam process, men nu ska de bli bok.

Boken beskrivs så här på förlagets hemsida:

Caspar och David träffas på resecentrum på väg och ifrån olika ställen. Utan att förstå hur eller varför så dras de till varandra och inleder en relation som får dem att pröva och ifrågasätta sina ideal och bakgrunder.

De kommer överens att pröva att bli pojkvänner för en hel vecka, de flyttar ihop och måste lära känna varandra snabbt. Hur ska deras förhållande forma sig? Vilka konflikter uppstår? Den stora konflikten mellan dem blir snarare hur de ska förhålla sig till omgivningen än till sig själva.

Boken släpps våren 2018, men vi kör smygrelease i höst i samband med Bokmässan, du kan förbeställa boken här.

Men innan Bokmässan är det Stockholm Pride, och jag är med och pratar om RegnbågsTV igen. Vi har inte fått datumet än, men temat avslöjar vi i det här avsnittet av TVDags-podden där vi pratar med Markus Sterky som är utbudsstrateg på SVT.

Jag har även skrivit en Artikelserie för Arbetsvärlden.
Del I
Del II
Del III

Samt en artikel om skärpningen av diskrimineringslagstiftningen. 

Jag har även skrivit en artikel om hur Howard Ashmans hiv-status påverkade filmerna om Skönheten och Odjuret. 

Utöver det har jag skrivit en artikel om fanfiction för Författaren och och min kultursida i Allt om Diabetes, de finns dock inte digitalt.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen