fbpx

inproduktiv fredag

Idag så borde jag ha gjort en massa saker, jag har inte gjort något alls. Jag har köpt ritpapper, läst lite (högst motvilligt) och fixat med blogg och pressbilder på hemsidan. Ok då, det är väl lite kanske, men jag har en himla massa jag borde göra som jag inte har gjort. Här följer en lista.

* Skriva texten till Queervisningarna (däremot har jag läst i böckerna till detta)
* Läst mer i böckerna till texten om Queervisningarna
* Skriva ett interpellationssvar
* Skriva ett papper om varför jag lämnar ett uppdrag
* Påbörja min B-uppsats (ångest, ångest är min arvedel)
*Ringa skolor (Återstår typ två här i kommunen)
* Läsa manus (och ändra i det igen, och en massa sånt)
* Korra romanmanus (nu så håller jag på att skriva ut detta så…)
* Maila om en kurs jag funtar på att gå, maila om ett jobb jag vill ha och maila en massa artikeluppslags mail

Och en massa annat jag inte kommer på. Men jag har å andra sidan jobbat ganska mycket hela veckan med kårvalet (var ledig idag, så skönt) och har ju hela helgen på mig (du har ju hela helgen på dig) måste spara pengar i alla fall.

På söndag nästa vecka så ska jag ner till Viken och vara med på pressvisningen av Rådhuset och på onsdag så ska jag skicka ett pressmeddelande om detta (som måste skrivas) och innan dess så måste jag kolla upp vissa saker.

Det är mycket att stå i just nu, april är en hemsk månad. Har min föreställning som är ett ständigt stressmoment och så lite queervisningar och sånt och så ska jag egentligen skriva en uppsats mitt upp i allt detta. Det blir ju inte bättre sen, för då är det maj och då ska jag fortsätta med min uppsats och det börjar ett nytt spännande projekt. Sommaren verkar inte bli helt lugn den heller, allt är ganska mycket kaos just nu (som vanligt).

Men jag ska väl inte gnälla, min ekonomi verkar gå bättre från och med i april och det är ju alltid en fördel. Just nu så vill jag ha någon som säljer in min verksamhet och som korrläser mitt manus. Är så trött på när saker går långsamt. Men snart så ska manuset till förlag, jag orkar inte riktigt vänta. Måste få detta ur systemet känner jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen