fbpx

En mindre inproduktiv söndag

Nu har jag lyckats få en del gjort faktiskt. Har skrivit dokumentet om uppdraget jag lämnar, börjat på ansökan och skrivit ett svar på interpellationen. Har läst till uppsatsen och börjat på powerpointen till föreläsningen. Börjar känna att jag faktiskt har koll på vad jag gör och att jag kommer hinna. Texterna till queervisningarna ska jag skriva nu i veckan och skicka ett mail till min handledare om frågeställningen till uppsatsen, ska bara finslipa den först. Måste nog upp tidigt och börja jobba, ska ringa en massa samtal imorgon och försöka skriva ihop lite mer, texten om uppdraget ska jag skicka när jag fått lite distans till den, fixar nog till den lite innan lämning.

Borde egentligen inte sitta här nu, men har tagit en lugn helg, försöker undvika att gå sönder allt för mycket. Men snart så ska jag flytta på mig och börja göra vettiga saker istället…snart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen