fbpx

Datorer

Ibland så blir jag sjukt trött på datorer, nu senast så hade blogg inlägg jag skrivit inte publicerats. Oerhört störande. Det som hänt sen senast är att jag har en artikel med i Ottar Rapport och har två artiklar som kommer publiceras inom en nära framtid. Min tanke är att använda pengarna från det till att göra så att Noel får ett ISBN-nummer vilket kommer att underlätta min tillvaro rätt avsevärt, blir pengar som kommer in på mitt företagskonto och försvinner rätt fort men sånt är livet. Men just nu är det mest fattigt, livet alltså. Och min hals är inte helt bra än, det stör mig. Och lite sommarjobbsångest på detta, har någon ett uppdrag till mig så tveka inte att höra av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen