fbpx

Efter SM

I helgen har jag vart upptagen med SM i poetry slam som MC och förpoet, skit vad kul. Det är något jag ska fortsätta med, är trött på tävlandet men att vara MC är sjukt kul.

Dagen har tillägnats åt att ladda upp en uppsats och göra om hemsidan, får hjälp av Elizabet med det eftersom att jag själv är helt horribelt dålig på allt sånt. Annars så har jag ringt och fixat inför onsdagen. Jag ska nämligen upp till Stockholm och fotas av Elisabeth Ohlson Wallin inför en utställning på armémuseum, som Drottning Kristina! Det blir jag och min kompis Jeanette (som tagit pressbilderna på mig) som ska fotas som Drottning Kristina och Ebba Sparre. Ska bli sjukt kul.

Annars så dagen gått åt till att ringa en redaktör som verkar vilja jobba med mig, bara jag presenterar något konkret. Så faan då, jag ska hitta något konkret att skriva om. Det har alltid vart min styrka. Ska försöka hinna med att skicka mail och bokföra innan natten lider, och beställa min pridebiljett.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen