fbpx

Kristina

Den här veckan har vart full med jobb, igår var jag i Stockholm och fotades av EOW för en utställning på armémuseum senare i sommar. Jag blev sminkad och fick ha peruk och kläder och föreställde Drottning Kristina, min kompis var Ebba Sparre och vi hade sjukt kul. Det var en sån upplevelse och så kul att se hur Elisabeth jobbar. Efteråt så gick jag och Janne på stan och shoppade och tog lite pressbilder som snart kommer upp på pressbildssidan. Somnade på tåget hem nästan och var sjukt slut när jag kom hem men lyckades bokföra och skicka jobbmail. Det är annars vad jag gjort den här veckan, skickat mail och ringt, verkar ha en del jobb framöver i alla fall. Imorgon så kommer jag tillbringa hela dagen i Norrköping med att jobba och streta och förhoppningsvis få ihop lite mer jobb. Verkar ha en del jobb inför hösten i alla fall, men lite mer besked vore kul, men men. Har väl lite ångest inför sommaren egentligen, har inte allt för mycket uppdrag just nu utan de flesta verkar komma i höst, vilket ju är kul på sätt och vis men samtidigt lite frusterande så här på sommaren, blir en ny fattig sommar misstänker jag. Det gäller att överleva.

Annars så är jag förbannad, min handledare har schabblat med min uppsats och inte anmärkt på en sak som gör att den nu är underkänd och jag måste fixa den, suuurt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen