fbpx

Lite färre bollar… snart

Efter fyra månader så mailade jag i tisdags ut en rapport, halleluja. Glädjen över att den rapporten slutat existera som en ogjord uppgift är väldigt, väldigt skönt måste jag säga. Nu har jag bara lite annat att styra med innan min ”semester” i juli.

Veckan har gått till att styra med saker, jag läser en kurs i sommar ”Att leda lärprocesser” som jag vart på hela veckan och som tagit ganska mycket tid. I fredags var jag på en annan kurs, i Queerpedagogik i Uppsala. Det var intensivt, på engelska och väldigt kul och lärorikt. Men slitigt, när jag kom hem inatt så hade jag vart uppe i ungefär fyra dygn och sovit kanske 4 timmar per natt. Men nu är jag utsövd i alla fall och redo för nya äventyr, imorgon så sitter jag på kontoret på studiefrämjandet och jobbar, förhoppningsvis så går det bra och sen så är det inte så långt kvar till semestern.

Noel är omgjord nu också och snart så kommer den finnas att köpa överallt och inte bara på vulkan, nu är korrekturfelen dessutom fixade.

Har råkad på ett annat problem med en dubbelpublicering dessutom, eller en dubbelpublicering som jag inte sett som det men som redaktörerna såg som det. Ops, my bad. Detta ska fixas idag, via mail, på något sätt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen