fbpx

Avslut

Sitter sista dagen på ett konsultuppdrag, inväntar ett telefonsamtal och ska sammanställa för överlämning till kunden, sen är det färdigt. Känns ganska skönt faktiskt, har andra projekt framför mig och kommer vara deltaktig i det här projektet även i framtiden men i andra former. Känns som att ett stressmoment just föll från mina axlar.

Löste frågan med dubbelpubliceringen på ett smidigt sätt, gör ett annat jobb för de pengar jag redan fått. Smidigt och bra, och enkelt. Men lite ångest får man ju. Eller ganska mycket ångest, ungefär så mycket ångest jag får varje gång jag öppnar mitt bokföringsprogram. Eller mer. Men bokföringsprogramet ger mig ångest, inte så mycket ekonomin i sig, den går bra. Utan själva programet i sig, allt som ska fyllas i för deklarationen och såna saker, riktigt ångestframkallande. Kommer bli kallsvetig när deklarationen ska in…usch och fy.

Tiden fram till semestern i juli går mest ut på att sammanställa, skriva saker och avsluta eller förbereda. Har ett antal projektbeskrivningar som ska sammanställas och projekt som ska förberedas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen