fbpx

Det lättar

Lämnade sammanställningen igår, känns bra att ha avslutat och sytt ihop det. Nu är det upp till dem att sköta det, jag har andra uppdrag som kommer. Hade ett möte med en skola igår, om eleverna vill så blir det undervisning i skrivande i höst. Känns väldigt peppande, rektorn var väldigt lätt att ha och göra med också, det känns som att detta är något jag kommer satsa mycket på. Den här veckan och nästa handlar om att sy ihop, har prickat av nästan allt på min att göra lista nu. Har lite att fixa men annars är det rätt lungt. Har idag börjat ta tag i min sommarkurs och uppsats igen, blir mer sånt imorgon och framöver, nu när allt annat har lagt sig.

Har fått upp nya pressbilder också, även om det bara är tre, ska försöka beskära de andra så att de kan läggas upp. Noel finns på adlibris, men måste göra något åt texten som står där…imorgon kanske. Försökte få en bokhandel att sälja den också, men de ville ge mig en så dålig deal så det funkade bara inte.

Ska uppdatera hemsidan med lite ny kursinformation och datum oxh maila två ansökningar till en som ska titta på dem, men det får bli imorgon för nu så ska jag sova.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen