fbpx

Samlar ihop

Jag håller på att samla ihop, både mig själv och mina saker. Imorgon så åker jag till stockholm för Pride och det är en hel del som ska fixas inför det. Måste packa och fixa med såna saker, och väl i Stockholm så ska jag på vernissage, olika evenemang och fest och bara försöka få ihop en dräglig tillvaro med någon form av sömn…

Planeringen inför hösten har dragit igång och jag har redan nu datum bokade, vilket känns roligt. Och fler datum kommer dessutom. Bland annat så ska jag äntligen få inviga Mejeriet i Västervik, jag har tjatat i två år om detta. Tjoho. Blir även en föreställning på gamla scenen och minst en queervisning i Norrköping. Allt detta ligger på hemsidan under Nyheter.

Hösten blir spännande. Flera projekt rullar igång och det blir en hel del arbete. Det blir en del studier också, har ett år kvar på utbildningen och kommer läsa en kurs i kreativt skrivande, det blir till att bita ihop och bli duktig på att vara ledig helt enkelt. Det får gå, så är det bara, sen ska jag fokusera mig på att jobba enbart och inte plugga på ett tag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen