fbpx

Hösten och kylan

Nu har hösten tagit över stadsbilden, träden i allén utanför mig börjar bli gula och kylan kommer krypande. Jag gillar hösten, men verkligen inte kylan. Gillar inte att behöva frysa.

Med hösten så kommer också arbete och nu är det i fullgång, verkligen. Har en full kalender, så till den grad att jag funderar på att införa jobbstopp. Kommer inte söka mer uppdrag aktivt förutom hos dem jag jobbar för regelbundet. Men de uppdragen jag är kul och framförallt så gillar jag att det blir två föreställningar den här säsongen. Nu på fredag så spelar jag på Lilla scenen och nästa onsdag så åker vi på turné till Västervik, sen så hoppas jag på att boka in mer till vårsäsongen, så att fler få se Kärlek & Vansinne.

Jag önskar jag kunde skriva någon fin formulering om hösten och löven, men jag är lite för upptagen med det, kanske att jag skriver en dikt om det någon dag. Men tills dess, njut av höstvädret, för snart kommer snön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen