fbpx

Rörelse, strax före november

På måndag så drar det igång, höstens mest intensiva arbetsmånad. Och med en rivstart dessutom, hela november igenom kommer bli en pärs, har få lediga dagar och ska dessutom skriva en uppsats i allt det där. Det är bara att andas djupt och fokusera sig, jag har klarat värre saker så jag ska väl klara av det här också. Har inga nya jobb planerade just nu utan väntar tills november med nya saker, håller mig till det som är planerat och mina regelbunda jobb och ser framåt, till 2010.

rörelsen i rubriken syftar på att jag var på Campushallen, mitt gym. Jag glömmer ofta bort hur bra det är för mig, hur det får min onda rygg att sluta värka och hur jag kommer igång utav det. Idag har jag vart på gymmet på morgonen (eller morgon och morgon, jag sov till elva) och det var en sån energi kick, det var länge sen jag kände mig så här pigg och utvilad, dessvärre har jag inte kunnat jobba så mycket som jag hade hoppats på, jag har haft fullt upp med alla som envisas med att vilja prata med mig. Men det funkar, som alltid, på något magiskt sätt så löser det sig varje gång, jag har aldrig förståt hur men det gör det. Men för att gå tillbaka till vad jag skrev om. Träning, jag har ett hatkärlek förhållande till detta, dels på grund av min fåfänga men även min lathet och att jag hellre lägger tid på annat, men när jag väl tränar så känner jag en oerhörd frihet och hur endorfinerna eller vad det heter pulserar. Dessutom har jag mobilen avstängd och det är väldigt skönt att inte kunna bli nådd ibland faktiskt. Det är bra när man jobbar mycket.

Och nu tar vi november, djupa andetag med höstluft och rörelse med huvudet högt, så överlever nog även jag-

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen