fbpx

Plötslig semester mitt i stressen

Råkade ta lite semester mitt i upp i allt, sitter hos päronen och spelar datorspel och jobbar samtidigt. Har en hektisk månad framför mig, men jag trivs utomordenligt, har en queervisning på länsmuseet på söndag. Känns pepp, gillar den delen av min verksamhet. Queervisningarna är verkligen roliga, just för att det är en unik satsning här i Östergötland, jag är först på mitt område, och kan utveckla det precis som jag vill. Väldigt skönt och samtidigt läskigt, men kraven gör att jag skärper mig. Och det verkar bli mer av den varan, mer queer åt folket helt enkelt :D.

Det är mycket HBT nu i november helt enkelt, Filmfestival, litteratursamtal, Transvecka och Kongress plus uppsatsen. Men det är roligt och ger mig erfarenhet och marknadsföring och så länge det är kul så får det fungera helt enkelt. För det är så här jag vill göra, egentligen, och till våren så ska jag rensa i det ideella och göra mer jobb istället, har jag tänkt. För det är en del spännande projekt på gång till våren, så jag måste få fokusera mig på dem.

Det är mycket socialamedier nu också, har börjat jobba med marknadsföring via facebook nu. Känns som att det är sånt som ligger i tiden, har blivit mer aktiv på twitter (användarnamn: emilaakeroe) och skriver blogg (lite för sällan dock). Det känns som att detta är framtiden och det är lika bra att hoppa på tåget, jag är inte inte kommunikations konsult och kommer inte jobba med det specifikt, men jag tror att alla som jobbar i den här branschen kommer behöva det mer och mer så jag lär mig, själv, som vanligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen