fbpx

Du är så på…

Jag vet inte riktigt om jag kommer på något mer frustrerande än den frasen. Eller jo förresten, om den följs av till exempel ”jag är inte redo för en relation”. Jag ska säga er en sak, jag hade inte kommit nån vart alls om jag inte varit så ”på”. Det är genom att visa framfötterna och vara drivande jag är där nu. Jag leverar det jag ska, håller det jag lovar och gör det jag ska och på det sättet etablerar man ett förtroende. Och i sanningens namn är jag inte intresserad av strulputtar. Jag är rätt rak i det jag vill och står för det. Jag är för jävla trött på alla dessa män som vill ta det piano och som inte vill satsa, eller de som lovar stort och håller tunt eller som snackar mycket men inte ger så mycket verkstad när det väl gäller. Ni får ursäkta men det typen av personer har ingen plats i mitt liv. Jag jobbar målinriktad och om jag gillar nån så säger jag det och vill jobba för att det ska bli något och inte hålla på och krångla. Detta gäller förövrigt i mycket jag gör, jag jobbar mot resultat och det är på det sättet jag har byggt upp min verksamhet.

Så, nästa gång jag hör att jag är ”för på” tänker jag inte längre be om ursäkt utan endast konstatera att ingenting kommer att hända mellan oss och avsluta innan det går för långt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen