fbpx

En fråga om tolkning. Livet alltså…

Är titeln på den utställning som jag och min kollega Karolina Nilsson har producerat i samarbete med Arbetets museum för Galleri Kronan under Norrköping Pride. Jag och Karolina kallar vår curatorduo för OM: och vi har gjort flera olika sorters utställningar. Men den här tror jag är den som kommer betyda mest, i alla fall för mig. Fem konstnärer som fått tolka fem äldre hbtq-personers livsberättelser. Vi har öppet imorgon också, mer info kan du läsa här i eventet.

På tal om äldre hbtq-personer så läste jag häromdagen den här artikeln i VI om äldre personer som lever med hiv, skrämmande läsning må jag säga.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen