fbpx

Pratar på Pride

Om ungefär en månad ska jag åka till Luleå för första gången någonsin, och prata på Luleå Pride. Jag kommer hålla två föreläsningar, en om det projekt jag arbetar med på RFSL Linköping med att utveckla en metod för att bedriva hiv-prevention via träffappar, Bögar på nya arenor.  

Min andra föreläsning är min klassiska Pride-föreläsning HBTQ och kärlekens normer – en hissnande historia. Det är en föreläsning om historiken för samkönat begär och könsöverskridande identiteter som jag kört flera gånger i olika sammanhang och på olika sätt. Alltid lika roligt, och väldigt lärorikt för de som kommer.

Jag har flera sorters föreläsningar för Pride-firanden och har dessutom paket för Museer där ute.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen