fbpx

Steam room Stories – The Movie

Ett annat crowdfunding projekt är Steam room stories. Det är helt enkelt sketcher som utspelar sig i gymbastun och som bygger på att man kan en del gayreferenser för att förstå. De som gör dem har också gjort tre filmer, Is it just me, eCupid och 10 year plan som också är väldigt roliga (framförallt väldigt camp, skådespeleriet är väl sådär i ärlighetens namn). Nu gör de en croedfunding för att spela in sin nästa film, det kan man läsa mer om här.

Det bäste med Steam room stories är när de tar sig ann fragil maskulinitet, som i klippet nedan.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen