fbpx

The TV-kids are all right – Samtal under Stockholm Pride

Är det i ungdomsserierna som allt händer? Årets regnbågs-TV-snack handlar om hur serier om och för tonåringar verkar vara mycket bättre på representation och mångfald när det handlar om sexualitet och identitet, än vad “riktig” TV är. Skribenterna Emil Åkerö, Julia Skott, och Linus Fremin diskuterar bra och dåliga exempel.

Samtalet är ett samarbete mellan Kuppproduktion och TVDags och äger rum i Foajé 3 under Stockholm Pride.

För den som inte vill vänta, eller vill värma upp med något, finns ett Poddavsnitt där Emil Åkerö och Julia Skott pratar med Markus Sterky som är utbudsstrateg på SVT om representation och hur SVT tänker när de köper in eller producerar eget.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen