fbpx

Stockholm Pride – Transforming och Regnbågstv

Idag är det Stockholm Pride. Jag medverkar på en programpunkt, där jag, Julia Skott och Linus Fremin talar om regnbågstv, och ställer oss frågan om ungdomsserierna är bättre än de för vuxna. Vårt samtal äger rum i Foajé 3, 13.00 den 2:a augusti i Pride House. Du behöver inte ha Prideband.

Och på tal om ungdomar så vill jag slå ett slag för Transforming – en dokumentär som Camilla Gisslow och Tallbergs Förlag ska producera i höst, om transbarn och deras föräldrar. Här nedan kan du se en video där hon berättar om filmen, och från den 14:e augusti kan du vara med och stödja den via Indiegogo.

Camilla medverkar idag i ett samtal med Erica Findell, klockan 16 i Panorama.

Ett sista tips. Om du gillar Ljudböcker är Nextory stället för dig, om du dessutom anger Koden Tallberg får du 30 dagar kostnadsfritt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen