fbpx

Snusk

Den här texten hade jag tänkt illustrera med några filmklipp från Youtube, men intressant nog så har Youtube gjort så att jag kan förstärka min pedagogiska poäng, eller ja, jag låter Mario Adrion göra det istället: 
 
 
Videon här ovan är från TV-serien Tiny Pretty Things och är sexscen mellan figurerna Shane och Dev. Jag lägger in ett annat klipp här nedan, på Brian och Justin från Queer as Folk: 
 

Shane är en homosexuell balettdansör, på en balettskola. Något man kan tänka sig vore en öppen miljö men även på balettskolan måste de heterosexuella dansarna hävda sig. Jag har skrivit om honom här, och kommer skriva mer om honom i min nästa text som handlar om Slampan. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen