fbpx

Nej men nu får det bli vår snart tycker jag

Tittar ut genom mitt köksfönster när jag försöker bota min förkylning med varm mjölk med honung och vill genast gå och lägga mig igen. Det är snö ute. Det är första helgen i April och nu är jag jävligt trött på den här snön. Som vanligt har min hals bestämt sig för att sluta funka när jag har föreställningar inom en snar framtid och hjärnan känns som att den endast består av snor och inget annat. Det är inte riktigt sånt här jag uppskattar om vi säger så. Nu vill jag ha vår, och värme. Jag vill inte ha mer snö nu. Jag har inte tid med det här längre. Den här tiden på året brukar vara intensiv och i år är inget undantag det heller. Vi kör en premiär på Norrköping Pride som bara kommer närmare hela tiden, veckan som kommer så kommer vi börja repa mer intensivt och det känns bra, även om jag är lite för förkyld för mitt eget bästa just nu. Innan dess så producerar jag dessutom ett program för kvartersteatern, det kommer bli sjukt kul men slitigt.

Jag har i alla fall lämnat mina artiklar jag har deadline på, en av dem har dessutom blivit publicerad redan men på grund av det här med påsken så har den inte hamnat på internet än. Påsken var det ja, don’t get me started on the påsk säger jag, det gör mig så sjukt arg att jag blir knäpp snart. Denna ”Jesus” dog för typ 2000 år sen, men ändå så ska hela jävla Sverige stänga. I fredags när jag skulle ha blommor så var hela stan stängd. Det är inte klokt egentligen det här. Kan vi inte bara en gång för alla bestämma att det bara är troende som får vara lediga under religösa högtider? OK? Låter det inte bra. Troende menar här nu människor som faktiskt tror på gud och sånt. Vi andra kan ju få ha våra affärer öppna och så, visst låter det bra? Sverige behöver färre helgdagar, inte fler.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen